Presentació

 

Presentació

 

EAF, una garantia per a l’inversor

EAF (Empresa d’Assessorament Financer Independent) és una nova figura d’empresa de serveis d’inversió especialitzada en la prestació delservei d’assessorament en matèria d’inversió.

Les EAF estan inscrites en la Comissió Nacional del Mercat de Valors i, per tant, estan autoritzades per oferir aquest servei d’assessorament, és a dir, per fer recomanacions personalitzades a clients sobre productes i instruments financers, amb caràcter professional i des de la independència.

Mútuavalors EAF us proporciona un assessorament més ampli i amb la majoria de possibilitats que el mercat ofereix, tant pel nombre d’entitats com de productes. Creiem en punts claus en la relació assessor-client: confiança, accessibilitat i estabilitat en la relació al llarg del temps. Aspectes que, juntament amb la professionalitat, contribueixen a fer que assoliu els vostres objectius i cobriu les vostres necessitats en temes patrimonials.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.